Seif standard rezidential mini, Yale, electronic, albastru, 170 x 230 x 170 mm

Seif standard rezidential mini
Vezi detalii promotie

Seiful rezidential mini Yale reprezinta solutia ideala pentru pastrarea documentelor importante, a obiectelor de valoare, banilor sau a cheilor, intr-un loc sigur si la indemana. Acesta este confectionat din otel si este dispus cu tastatura programabila usor de utilizat avand indicator pentru baterie consumata. Are dimensiunile exterioare de 170 x 230 x 170 mm iar cele interioare de 160 x 220 x 110 mm. Culoarea acestuia este albastra iar interiorul este captusit cu material textil. Se livreaz

Pret Seif standard rezidential mini, Yale, electronic, albastru, 170 x 230 x 170 mm

Cauti Seif standard rezidential mini, Yale, electronic, albastru, 170 x 230 x 170 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Seifuri si cutii de valori yale

Pentru mai multe promotii la Seifuri si cutii de valori yale trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Seifuri si cutii de valori. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆