Unealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-20V Lumina LED Mandrina rapida cu blocare

Vezi detalii promotie

Un reductor robust cu 2 trepte asigura la PSCS 1112V o transmitere optima reglabila liniar a fortei motorului sau puternic cu un cuplu maxim de 22 Nm Comutatorul de directie stangadreapta este dotat cu o blocare de pornire si functiunea practica de Quickstop franeaza motorul la eliberarea butonului ceea ce face ca rotirea mandrinei sa fie oprita si astfel sa se accelereze procesul de muncaDatorita colaborarii optimizate dintre motorul puternic reductorul cu doua trepte si preselectarea…

Pret Unealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-20V Lumina LED Mandrina rapida cu blocare

Cauti Unealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-20V Lumina LED Mandrina rapida cu blocare la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†