Unealtă multifuncţională cu acumulator Trotec PMTS 10-12V Lumina LED integrata 12 Pozitii de lucru

Vezi detalii promotie

Un multitalent flexibil pentru renovari pretentioaseMotorul puternic al sculei PMTS 1012V cu pornire lina integrata porneste absolut fara recul si este alimentat de un acumulator puternic de 12V care datorita tehnologie litiuioni nu ingaduie efectul de memorie si nici descarcarea de la sine Acest acumulator poate fi reincarcat in doar o ora cu incarcatorul rapid inclus in furnituraDatorita functionarii cu acumulator si a designului compact cu PMTS 1012V lucrati fara oboseala…

Pret Unealtă multifuncţională cu acumulator Trotec PMTS 10-12V Lumina LED integrata 12 Pozitii de lucru

Cauti Unealtă multifuncţională cu acumulator Trotec PMTS 10-12V Lumina LED integrata 12 Pozitii de lucru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆