Presostat electronic TDP DS pentru pompe de apa fara fisa de alimentare; Putere 1100W; Inaltime avans 23m

Presostat electronic TDP DS pentru pompe de apa fara fisa de alimentare; Putere 1100W; Inaltime avans 23m
Vezi detalii promotie

Ideal pentru alimentarea automata cu apa si folosirea apei menajere in gospodarie si gradinaPresostatul electronic TDP DS de la Trotec este solutia eficienta pentru comandarea automatizata a pompelor de adancime pompemlor de gradina si de apa care nu detin propria fisa de alimentare cu curent Aceasta solutie este optimala pentru irigarea gradinilor pentru alimentarea cu apa in domeniul casnic si pentru pomparea apei din piscine rezervoare de apa de ploaie si pentru diferite lucrari…

Pret Presostat electronic TDP DS pentru pompe de apa fara fisa de alimentare; Putere 1100W; Inaltime avans 23m

Cauti Presostat electronic TDP DS pentru pompe de apa fara fisa de alimentare; Putere 1100W; Inaltime avans 23m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†