Polizor unghiular cu acumulator PAGS 21-115 Acumulator 4 Ah Viteza max. discuri 80 m/s

Vezi detalii promotie

Datorita capului durabil al angrenajului din aluminiu turnat sub presiune polizorul unghiular cu acumulator PAGS 21115 detine o stabilitate marita si asigura chiar si sub sarcina un numar constant de 10000 rotatiiminut pentru un avans rapid in lucrariAcumulatorul sau cu tehnologie litiuion fara efecte de memorie si descarcare de la sine cu o putere de 20 V 40 Ah se poate combina si cu alte scule cu acumulator Incarcatorul rapid cu deconectare automata la incarcare cu durata sa…

Pret Polizor unghiular cu acumulator PAGS 21-115 Acumulator 4 Ah Viteza max. discuri 80 m/s

Cauti Polizor unghiular cu acumulator PAGS 21-115 Acumulator 4 Ah Viteza max. discuri 80 m/s la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†