Pistol cu lipici fierbinte cu acumulator PGGS 10-20V Acumulator 2 Ah Timp de lucru 1 h Dozare adeziv 15 g/min

Vezi detalii promotie

Cu pistolul de lipit cu acumulator PGGS 1020V si batoanele de lipici din furnitura sunteti dotat perfect pentru lucrarile de reparatii si lipireย ย Pistol de lipit practic pentru familie hobby sau mestesugariePistolul cu lipici PGGS 1020V cu o baterie de litiu de 20 V 2 Ah este unul dintre lucrurile practice ce nu ar trebui sa lipseasca din trusa de unelteIndiferent ce lucrari de lipire trebuie sa fie efectuate impreuna cu familia acasa in pivnita sau pentru lucrari de reparatii…

Pret Pistol cu lipici fierbinte cu acumulator PGGS 10-20V Acumulator 2 Ah Timp de lucru 1 h Dozare adeziv 15 g/min

Cauti Pistol cu lipici fierbinte cu acumulator PGGS 10-20V Acumulator 2 Ah Timp de lucru 1 h Dozare adeziv 15 g/min la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†