Masina de slefuit cu banda PBSS 10-800 Putere maxima 800W Mod continuu

Masina de slefuit cu banda PBSS 10-800  Putere maxima 800W  Mod continuu
Vezi detalii promotie

Slefuire mobila si stationaraSlefuitorul nostru cu banda PBSS 10800 este partenerul indispensabil pentru profesionistii ce lucreaza in lemn si pentru mestesugari la lucrul in jurul casei in gradina sau pe santier O suprafata de slefuire relativ mare de 76 x 120 mm si o viteza de slefuire a benzii de 120 nivel 1 380 nivel 6 m min care poate fi selectata cu ajutorul rotii de reglare garanteaza un nivel ridicat constant de indepartare a materialului la slefuirea ascutirea netezirea…

Pret Masina de slefuit cu banda PBSS 10-800 Putere maxima 800W Mod continuu

Cauti Masina de slefuit cu banda PBSS 10-800 Putere maxima 800W Mod continuu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†