Masina de gaurit si insurubat Trotec Germania PSCS 11 cu acumulator 20V 25 Posibilitati setare 2 Trepte viteza

Vezi detalii promotie

Masina de gaurit cu acumulator PSCS 1120V este solutia ideala si la indemana pentru insurubare sau efectuare de gauririComutatorul de directie stangadreapta are posibilitate de blocareFunctie Quickstop ce franeaza motorul la eliberarea butonuluiDatorita combinatiei dintre motorul puternic cele 2 trepte de viteza si posibilitatea de ajustare fina a momentului de torsiune cu pistolul de gaurit PSCS 1120V aveti oricand forta necesara adaptata la materialul de prelucrat si grosimea…

Pret Masina de gaurit si insurubat Trotec Germania PSCS 11 cu acumulator 20V 25 Posibilitati setare 2 Trepte viteza

Cauti Masina de gaurit si insurubat Trotec Germania PSCS 11 cu acumulator 20V 25 Posibilitati setare 2 Trepte viteza la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†