Filtru HEPA compatibil cu aspiratorul vertical cu acumulator VC150E si VC155E

Vezi detalii promotie

Filtru HEPA pentru aspiratorul vertical cu acumulator VC150E si VC155EFiltru HEPA compus din 5 straturi care separa in mod fiabil 95 dintre materiile poluante aflate in suspensie Retine particule de praf polen par de animale acarieni alergeniRetine pana la 95 din particulele cu dimensiuni de peste 03 µm microniATENTIE Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 612 luni sau in momentul in carefiltrul isi schimba culoarea si devine griaparatul elibereaza un miros greu in aer…

Pret Filtru HEPA compatibil cu aspiratorul vertical cu acumulator VC150E si VC155E

Cauti Filtru HEPA compatibil cu aspiratorul vertical cu acumulator VC150E si VC155E la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆