Fierastrau pendular TROTEC PJSS 13-230V Putere 850W Turatie in gol 3000 rpm Lumina LED

Fierastrau pendular TROTEC PJSS 13-230V  Putere 850W  Turatie in gol 3000 rpm  Lumina LED
Vezi detalii promotie

Β Exista un motiv pentru care fierastraiele pendulare PJSS 13230V de la Trotec sunt preferate de catre tamplari Datorita formei clasice cu maner si a punctului jos de taiere fierastraul poate fi ghidat foarte precis mai ales la taierile rotunde deoarece mana poate fi pozitionata avantajos aproape de panza de taiereTaierea pendulara de sub piesa va ofera avantajul obtinerii unei taieri absolut fara rupturi la suprafata piesei cu o vedere buna asupra marcajului liniei de taiere…

Pret Fierastrau pendular TROTEC PJSS 13-230V Putere 850W Turatie in gol 3000 rpm Lumina LED

Cauti Fierastrau pendular TROTEC PJSS 13-230V Putere 850W Turatie in gol 3000 rpm Lumina LED la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†