Fierastrau pendular TROTEC cu acumulator PJSS 11-20V Acumulator 20V Cursa 20 mm Timp incarcare 1h

Fierastrau pendular TROTEC cu acumulator PJSS 11-20V  Acumulator 20V  Cursa 20 mm  Timp incarcare 1h
Vezi detalii promotie

Cu acest fierastrau pendular fara cablu debitati bine in orice situatie fara sa aveti nevoie de priza Motorul fierastraului PJSS 1120V este alimentat de un acumulator puternic de 20 V care datorita tehnologiei litiuion nu are efecte de memorie si nu se descarca de la sine Astfel fierastraul este oricand gata de actiune chiar si atunci cand nu a fost utilizat mai mult timp Un afisaj luminos cu trei trepte va tine la curent in legatura cu stadiul de incarcare al fierastraului iar…

Pret Fierastrau pendular TROTEC cu acumulator PJSS 11-20V Acumulator 20V Cursa 20 mm Timp incarcare 1h

Cauti Fierastrau pendular TROTEC cu acumulator PJSS 11-20V Acumulator 20V Cursa 20 mm Timp incarcare 1h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†