Fierastrau circular de mana Trotec PCSS 10-20V Comutator pornire/oprire cu Quickstop

Vezi detalii promotie

Fierastraul circular cu acumulator PCSS 1020V este recomandat pentru lucrarile de taiere rapida cu precizie in lemn plastic placaj materiale usoare de constructie sau profile de aluminiuAcumulatorul cu tehnologie litiuion are o putere de 20 V si nu se descarca de la sineFierastraul circular cu acumulator PCSS 1020V este ergonomic si mobil avand posibilitatea de configurare rapida pentru diferite lucrari Adancimea de taiere de pana la 48 mm si unghiul de pana la 45 de grade se…

Pret Fierastrau circular de mana Trotec PCSS 10-20V Comutator pornire/oprire cu Quickstop

Cauti Fierastrau circular de mana Trotec PCSS 10-20V Comutator pornire/oprire cu Quickstop la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

3-D

Stiinte