Compresor cu acumulator PCPS 11-20V & pompa de aer cu acumulator PCPS 12-20V Timp incarcare baterie 1 h Putere 65W

Compresor cu acumulator PCPS 11-20V & pompa de aer cu acumulator PCPS 12-20V  Timp incarcare baterie 1 h  Putere 65W
Vezi detalii promotie

Set practic format dintrun compresor fara cablu si pompa de aer pentru o gama larga de aplicatiiย Acest set practic este prima alegere pentru toate aplicatiile in care trebuie umplute sau pompate cantitati mari de aer cu presiune ridicata Aranjate cu grija in carcasa furnizata compresorul fara cablu PCPS 1120V si pompa de aer cu acumulator PCPS 1220V de la Trotec sunt intotdeauna aproape ca ajutoare de incredereLucreaza cel mai bine sub presiune compresorul cu acumulator PCPS…

Pret Compresor cu acumulator PCPS 11-20V & pompa de aer cu acumulator PCPS 12-20V Timp incarcare baterie 1 h Putere 65W

Cauti Compresor cu acumulator PCPS 11-20V & pompa de aer cu acumulator PCPS 12-20V Timp incarcare baterie 1 h Putere 65W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†