Ciocan percutor PRDS 11 230V Putere 1500W Rotire fara trepte 360 grade

Vezi detalii promotie

Cu ciocanul percutor PRDS 11230V aveti intotdeauna solutia ideala la indemana pentru lucrari de renovare instalare constructii si demolari Cu acest ciocan puteti sa dezlipiti mult mai usor gresia si faianta sa efectuati canale pentru cabluri sau sparturi in perete si chiar sa executati lucrari de demolare Montati dalta opriti rotatia si demolati cu putereย Ciocanul pneumatic PRDS 11230V produce lovituri individuale cu o frecventa mare cu o putere de 6 Jouli si faciliteaza astfel…

Pret Ciocan percutor PRDS 11 230V Putere 1500W Rotire fara trepte 360 grade

Cauti Ciocan percutor PRDS 11 230V Putere 1500W Rotire fara trepte 360 grade la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†