Ciocan percutor PRDS 05-230V Putere lovire 2.1 Joule Turatie in gol 1250 rpm

Vezi detalii promotie

Trei functiuni de putere intrun singur aparatIndiferent daca este vorba de beton zidarie metal sau lemn ciocanul percutor de 620 w PRDS 05230V cu suport pentru unelte SDSplus permite un progres la lucrari de renovare si instalare in constructii si la cele de montaj datorita puterii mari de lovire a frecventei de percutie si turatiei reglabile liniarCu pana la 6400 de lovituri de ciocan pe minut si o forta de impact de 21 joule mecanismul de ciocan pneumatic patrunde fara efort…

Pret Ciocan percutor PRDS 05-230V Putere lovire 2.1 Joule Turatie in gol 1250 rpm

Cauti Ciocan percutor PRDS 05-230V Putere lovire 2.1 Joule Turatie in gol 1250 rpm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†