Ciocan percutor cu acumulator PRDS 20-20V Acumulator 4Ah Putere lovire: 2 Joule

Vezi detalii promotie

Percutare mobila pentru rezultate bune in materiale dureGaurire fara cablu cu percutare si insurubare sunt posibile cu ciocanul percutor cu acumulator TROTEC PRDS 2020V alimentat de acumulatorul cu litiuion de 20 V 4 Ah din seria FlexpowerIndiferent daca este vorba de piatra dura de zid si beton sau tigla cu ajutorul mecanismului percutor pneumatic se poate gauri in lemn metal material plastic si ceramica Energia de percutare de 2 jouli combinata cu frecventa mare de 5000 lovituriminut…

Pret Ciocan percutor cu acumulator PRDS 20-20V Acumulator 4Ah Putere lovire: 2 Joule

Cauti Ciocan percutor cu acumulator PRDS 20-20V Acumulator 4Ah Putere lovire: 2 Joule la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†