Capsator electric TROTEC PTNS 11 230V Putere 45W 30 impuscaturi/minut

Capsator electric TROTEC PTNS 11 230V  Putere 45W  30 impuscaturi/minut
Vezi detalii promotie

Pozitionati si fixatiPuterea sa convinge profesionistul prin operarea sa lejera si sigura ambii apreciaza fixarea rapida si fiabila a diferitelor materiale cu capsatorul electric PTNS 11230V cum ar fi prinderea foliilor materialelor textile lemnului cartonului sau pielii pe lemnNumeroase caracteristici de la motorul electric puternic pana la manerul ergonomic cu intarsii SoftGrip fac din capsator un instrument eficient si partenerul potrivit pentru fiecare proiect de fixareUn…

Pret Capsator electric TROTEC PTNS 11 230V Putere 45W 30 impuscaturi/minut

Cauti Capsator electric TROTEC PTNS 11 230V Putere 45W 30 impuscaturi/minut la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†