Aspirator vertical TROTEC cu acumulator VC155E Acumulator 2 Ah Filtru HEPA Autonomie 40 min Putere 150W

Vezi detalii promotie

Putere mare pentru o performanta buna de aspirareAcest asistent practic este intotdeauna acolo cand vine vorba de curatarea zilnica a suprafetelor sau curatarea intensiva a murdariei adanci din covoare Spre deosebire de dispozitivele cu cablu un aspirator fara fir este mai la indemana si gata de utilizare oriunde Aspiratorul vertical fara fir Trotec VC 155 E ofera un alt avantaj in functie de scop poate fi transformat dintrun aspirator vertical intrun mic aspirator portabil in…

Pret Aspirator vertical TROTEC cu acumulator VC155E Acumulator 2 Ah Filtru HEPA Autonomie 40 min Putere 150W

Cauti Aspirator vertical TROTEC cu acumulator VC155E Acumulator 2 Ah Filtru HEPA Autonomie 40 min Putere 150W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†