Acumulator suplimentar Flexpower 20V 4 0 Ah

Vezi detalii promotie

Acumulatorul suplimentar Flexpower 20V 40 Ah asigura o utilizare flexibila si prelungitaΒ Cu ajutorul acumulatorului suplimentar puteti sa incarcati unul din acumulatoare in timp ce cu ajutorul celuilalt atasat la scula va continuati lucrarileSe poate utiliza cu urmatoarele produse TrotecLampa de lucru cu acumulator PWLS 10Lampa de lucru cu acumulator PWLS 1020VPolizorul unghiular cu acumulator PAGS 20115PIWS 1020VDate tehniceTensiune nominala 20VCapacitate 40 AhTimp de incarcare…

Pret Acumulator suplimentar Flexpower 20V 4 0 Ah

Cauti Acumulator suplimentar Flexpower 20V 4 0 Ah la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scule electrice si Unelte TROTEC

Pentru mai multe promotii la Scule electrice si Unelte TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scule electrice si Unelte. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†