Sclipici decorativ Glitter G7 Magic Efect, cooper, 150 gr

Sclipici decorativ Glitter G7 Magic Efect
Vezi detalii promotie

Sclipici decorativ Glitter G7 Magic Efect - particule de sclipici cu granulatie fina si extrem de stralucitoare, ideale pentru decorarea peretilor, podelelor, tavanelor sau a altor suprafete. Utilizare: Se pot adauga in vopsele lavabile, vopsele decorative, tencuieli decorative, lacuri si vopsele. Cantitatea utilizata depinde de efectul dorit. Avantaje: Asigura un aspect stralucitor si elegant. Pot fi utilizate pentru a crea diverse efecte decorative. Sunt usor de utilizat si se pot amesteca

Pret Sclipici decorativ Glitter G7 Magic Efect, cooper, 150 gr

Cauti Sclipici decorativ Glitter G7 Magic Efect, cooper, 150 gr la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vopsele efecte decorative magic efect

Pentru mai multe promotii la Vopsele efecte decorative magic efect trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vopsele efecte decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆