Scaun birou ergonomic albastru Antares Golf C06, tapiterie textil, rotativ, reglabil pe inaltime, 99 - 115 cm

Scaun birou ergonomic albastru Antares Golf C06
Vezi detalii promotie

Scaunul Golf este un scaun ergonomic, cu spatar mediu, pe cadru metalic. Este potrivit pentru amplasare in birou sau in spatiul de lucru in fata computerului, datorita spatarului confortabil, care asigura o buna sustinere a spatelui. Spatarul dispune de o suprafata generoasa si poate fi ajustat in plan orizontal sau vertical, cu blocarea pozitiei dorite. Scaunul este reglabil in inaltime, prin pistonul cu gaz, avand astfel inaltimea sezutului intre 46 si 59 cm si inaltimea totala intre 99 si

Pret Scaun birou ergonomic albastru Antares Golf C06, tapiterie textil, rotativ, reglabil pe inaltime, 99 - 115 cm

Cauti Scaun birou ergonomic albastru Antares Golf C06, tapiterie textil, rotativ, reglabil pe inaltime, 99 - 115 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scaune birou antares

Pentru mai multe promotii la Scaune birou antares trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scaune birou. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆