Scaun birou directorial negru Antares Riva, tapiterie stofa, rotativ, reglabil pe inaltime, 58 x 65 x 100 - 110 cm

Scaun birou directorial negru Antares Riva
Vezi detalii promotie

Scaunul directorial Riva este conceput pentru a oferi confort sporit, fiind recomandat pentru birourile persoanelor care indeplinesc functii administrative. Acesta indeplineste conditiile pentru a oferi confortul necesar muncii indelungate la birou: permite adoptarea unei pozitii relaxare si este usor de operat, atat din punct de vedere al reglarii, cat si al mobilitatii pe rotile. Scaunul poate fi reglat pe inaltimea sezutului, intre 100 110 cm, utilizand mecanism standard. Este dotat cu br

Pret Scaun birou directorial negru Antares Riva, tapiterie stofa, rotativ, reglabil pe inaltime, 58 x 65 x 100 - 110 cm

Cauti Scaun birou directorial negru Antares Riva, tapiterie stofa, rotativ, reglabil pe inaltime, 58 x 65 x 100 - 110 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scaune birou antares

Pentru mai multe promotii la Scaune birou antares trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scaune birou. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆