Scara telescopica Detoolz DZ-C243, 10 trepte, 2.9 m

Scara telescopica Detoolz DZ-C243
Vezi detalii promotie

Scara aluminiu telescopica, 1 tronson cu 10 trepte, inaltime maxima 2.9 m, Detoolz DZ-C242 poate ajunge in numai cateva secunde de la o forma compacta la inaltimea sa maxima, sau poate fi extinsa treapta cu treapta, la inaltimi intermediare, astfel incat sa obtineti inaltimea de lucru adecvata si un unghi de sprijin optim pentru siguranta dumneavoastra. Este fabricata dintr-un aliaj de aluminiu, foarte rezistent, ce va confera o siguranta sporita si stabilitate. Greutatea maxima suportata est

Pret Scara telescopica Detoolz DZ-C243, 10 trepte, 2.9 m

Cauti Scara telescopica Detoolz DZ-C243, 10 trepte, 2.9 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Scari si schele Arabesque

Pentru mai multe promotii la Scari si schele Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Scari si schele. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆