Saltea pat ortopedica Silver Duo Dreamadora, fara arcuri, multistrat, 140 x 200 x 18 cm

Vezi detalii promotie

Salteaua ortopedica Silver Duo Dreamadora, fara arcuri, este reversibila si are doua fermitati diferite: o parte moale si una mai tare. Le poti testa intorcand miezul saltelei. Are 5 zone de confort care ofera un suport excelent pentru cap, gat, coloana, brate si picioare indiferent de stilul de dormit. Avantajele saltelei Silver Duo Dreamadora: realizata din multistrat, reversibila, cu fermitati diferite distribuie in mod egal greutatea corpului elimina punctele de presiune nu permite transf

Pret Saltea pat ortopedica Silver Duo Dreamadora, fara arcuri, multistrat, 140 x 200 x 18 cm

Cauti Saltea pat ortopedica Silver Duo Dreamadora, fara arcuri, multistrat, 140 x 200 x 18 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Saltele cu spuma Dreamadora-r1

Pentru mai multe promotii la Saltele cu spuma Dreamadora-r1 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Saltele cu spuma. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†