Saltea ortopedica, 19 cm grosime, 180 x 200 cm

Saltea ortopedica
Vezi detalii promotie

Salteaua ortopedica pentru pat ofera un somn odihnitor si confortabil indiferent de stilul de dormit. Aceasta este realizata dintr-o plasa de arcuri tip Bonell (relaxa), fabricate din sarma otel carbon de 2.2 mm, feltru 800 gr/mp, si vatilina asigurand astfel o rezistenta indelungata saltelei. Atat stratul superior, cat si cel inferior sunt compuse din spuma poliuretanica de 1.5 cm grosime si o densitate 25 kg/mp. Rama saltelei este fabricata din spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si den

Pret Saltea ortopedica, 19 cm grosime, 180 x 200 cm

Cauti Saltea ortopedica, 19 cm grosime, 180 x 200 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Saltele cu arcuri Arabesque

Pentru mai multe promotii la Saltele cu arcuri Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Saltele cu arcuri. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆