Salopeta protectie Cerva FF CARL BE-01-004, bumbac si poliester, gri, marimea 50

Salopeta protectie Cerva FF CARL BE-01-004
Vezi detalii promotie

Salopeta de protectie Cerva FF CARL BE-01-004 este echipata cu buzunare multifunctionale si are intarituri la genunchi pentru a oferi protectie suplimentara. Aceste intarituri asigura rezistenta si durabilitate in zonele expuse la uzura si solicitare. De asemenea, salopeta are buzunare special concepute pentru a gazdui genunchiere, permitand astfel adaugarea unui nivel suplimentar de confort si protectie la nivelul genunchilor. Salopeta de protectie este confortabila, functionala si ofera pro

Pret Salopeta protectie Cerva FF CARL BE-01-004, bumbac si poliester, gri, marimea 50

Cauti Salopeta protectie Cerva FF CARL BE-01-004, bumbac si poliester, gri, marimea 50 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Costume de salopeta fridrich-fridrich

Pentru mai multe promotii la Costume de salopeta fridrich-fridrich trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Costume de salopeta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆