Rulou Termo Promo, 99 x150 cm, antracit

Rulou Termo Promo
Vezi detalii promotie

Ruloul Termo Promo este un parasolar de interior, practic si decorativ. Acesta asigura protectie eficienta impotriva radiatiilor solare si un confort termic sporit in locuinte. Datorita peliculei reflectorizante Blackout Termo, regleaza fluxul de lumina si reduce necesitatea folosirii aparatelor de aer conditionat, scazand consumul de energie electrica. Produsul are un aspect minimalist, este realizat din poliester de culoarea antracitului, fiind usor de integrat in orice decor. Dimensiunea p

Pret Rulou Termo Promo, 99 x150 cm, antracit

Cauti Rulou Termo Promo, 99 x150 cm, antracit la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Jaluzele si storuri Lariana-r2

Pentru mai multe promotii la Jaluzele si storuri Lariana-r2 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Jaluzele si storuri. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆