Robinet coltar cu ornament, alama, 1/2'' x 3/8''

Robinet coltar cu ornament
Vezi detalii promotie

Robinetul coltar cu ornament este destinat utilizarii in instalatii de apa ca robinet de siguranta. Acesta este fabricat din alama cu finisaj cromat si actionare cu fluture. Robinetul are filet exterior-exterior si dimensiunile racordului de 1/2 x 3/8 toli. Avantaje: montare usoara si rapida durabilitate etanseitate sigura rezistenta sporita la ingalbenire, zgarieturi si detergenti Mod de utilizare: Monteaza robinetul conform instructiunilor din ambalaj.

Pret Robinet coltar cu ornament, alama, 1/2'' x 3/8''

Cauti Robinet coltar cu ornament, alama, 1/2'' x 3/8'' la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Robineti coltar si dublu servici Arabesque

Pentru mai multe promotii la Robineti coltar si dublu servici Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Robineti coltar si dublu servici. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆