Rigola dus extra-plata Wirquin Venisio Slim, cu membrana antimiros, otel, ø 50, 70 cm

Vezi detalii promotie

Rigola pentru dus extra-plata Wirquin Venisio Slim este un accesoriu practic cu profil subtire, cu inaltimea de doar 50 mm, potrivit pentru proiectele de renovari si amenajari interioare sau cabine de dus. Aceasta dreneaza eficient apa avand un debit mare de 35 l/mn. Produsul este fabricat din ABS cu gratar realizat din otel inoxidabil care ii asigura rezistenta mare la apa si durabilitate in timp. Rigola este prevazuta cu membrana speciala din silicon cu sistem antimiros. Membrana poate fi i

Pret Rigola dus extra-plata Wirquin Venisio Slim, cu membrana antimiros, otel, ø 50, 70 cm

Cauti Rigola dus extra-plata Wirquin Venisio Slim, cu membrana antimiros, otel, ø 50, 70 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Rigole de dus wirquin

Pentru mai multe promotii la Rigole de dus wirquin trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Rigole de dus. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆