Rezerva cutit circular Topex pentru tevi PP, PVC, 18x3mm, 6 bucati

Rezerva cutit circular Topex pentru tevi PP
Vezi detalii promotie

Rezervele pentru cutit circular Topex sunt accesorii fiabile cu ajutorul carora vei putea taia tevi din PP, PVC, PE, Cu si Al. Acestea sunt compatibile cu modelele 34D031, 34D032, 34D033. Setul contine 6 rezerve cu dimensiunile de 18x3mm. Avantaje: durabile potrivite pentru aplicatii variate usor de inlocuit Specificatii tehnice: Brand: Topex Tip produs: rezerve cutit circular Utilizare: taiere tevi PP, PVC, PE, Cu si Al Compatibilitate: 34D031, 34D032, 34D033 Dimensiuni:18x3mm Numar bucati s

Pret Rezerva cutit circular Topex pentru tevi PP, PVC, 18x3mm, 6 bucati

Cauti Rezerva cutit circular Topex pentru tevi PP, PVC, 18x3mm, 6 bucati la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Accesorii pentru dispozitive gresie si faianta Topex

Pentru mai multe promotii la Accesorii pentru dispozitive gresie si faianta Topex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Accesorii pentru dispozitive gresie si faianta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆