Rasadnita cu etajera Keter Urban Bloomer, plastic, 82 x 37.3 x 78 cm, maro

Rasadnita cu etajera Keter Urban Bloomer
Vezi detalii promotie

Rasadnita Keter Urban Bloomer este un produs practic potrivit pentru utilizarea in gradina. Acest model are un aspect natural cu design modern care imita textura lemnului in culoarea maro. Produsul este prevazut cu spatii bine compartimentate si indicator al nivelului de apa pentru irigare corespunzatoare. Tavita permite depozitarea ustensilelor si uneltelor pentru gradina. Rasadnita este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la actiunea razelor UV si a factorilor de mediu. Avan

Pret Rasadnita cu etajera Keter Urban Bloomer, plastic, 82 x 37.3 x 78 cm, maro

Cauti Rasadnita cu etajera Keter Urban Bloomer, plastic, 82 x 37.3 x 78 cm, maro la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mobilier de gradina si decoratiuni keter

Pentru mai multe promotii la Mobilier de gradina si decoratiuni keter trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mobilier de gradina si decoratiuni. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆