Ramificatie burlan, otel zincat, 125/88 mm, maro RAL 8017

Ramificatie burlan
Vezi detalii promotie

Ramificatia pentru burlan este un element esential al sistemului pluvial care permite imbinarea a doua burlane intr-o singura evacuare. Produsul este realizat din otel zincat la cald (grosime de 0,6 mm) si protejat multistrat pe ambele fete (strat de zinc 275 g/mp). Multistratul asigura o stabilitate mare a culorii si rezistenta la actiunea apei de ploaie si a agentilor nocivi din atmosfera. Avantaje: rezistenta la actiunea apei stabilitate a culorii protejeaza structura de vant si ploaie rez

Pret Ramificatie burlan, otel zincat, 125/88 mm, maro RAL 8017

Cauti Ramificatie burlan, otel zincat, 125/88 mm, maro RAL 8017 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Accesorii sistem jgheab-burlan din metal durako

Pentru mai multe promotii la Accesorii sistem jgheab-burlan din metal durako trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Accesorii sistem jgheab-burlan din metal. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆