Set filtre TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Purificator P35 PRIME

Vezi detalii promotie

Setul contine1 Filtru TRUE HEPA cu strat AntibacterianTRUE HEPA retine 9997 din microparticulele poluante din aer cu o dimensiune mai mare de 03 microni 300 nm cum ar fi particulele de praf polen spori de mucegai bacterii virusuri noxe sau alte pulberi care afecteaza sistemul respirator sau plamaniistratul antibacterian de 5 microni aplicat peste filtrul HEPA contine Β agenti antimicrobieni care ucid eficient bacteriile din aer2 Filtru Carbon Activ cu strat Cold Catalystfiltrul…

Pret Set filtre TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Purificator P35 PRIME

Cauti Set filtre TRUE HEPA si Carbon Activ pentru Purificator P35 PRIME la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†