Set Filtre pentru purificatorul Trotec AirgoClean 250E (1 bucata)

Vezi detalii promotie

ATENTIE Acest produs reprezinta doar unul din seturile de filtre ale purificatorului AirgoClean 250E Acest model de purificator detine 2 seturi de filtre 3in1Setul de filtre este alcatuit dinFiltrele HEPA ce elimina virusi bacterii polen alergeni particule de praf fin si spori de mucegai cu un diametru de pana la 03 micrometri Datorita eficientei ridicate de separare de 9997 filtrele din aceasta clasa de filtrare sunt utilizate de exemplu in zonele de laborator sensibile la igiena…

Pret Set Filtre pentru purificatorul Trotec AirgoClean 250E (1 bucata)

Cauti Set Filtre pentru purificatorul Trotec AirgoClean 250E (1 bucata) la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer TROTEC

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†