Purificator de aer MeacoClean CA-HEPA 76x5 Wi-Fi Ionizare Filtru HEPA și Carbon Activ Timer

Vezi detalii promotie

MeacoClean CAHEPA 76x5 este un purificator de aer potrivit pentru incaperi de pana la 30 m2 H25mCAHEPA 76x5 curata aerul eficient datorita sistemului de filtrare format din Prefiltru filtru HEPA si Carbon activDisplayul digital permite vizualizarea calitatii aerului din locuinta in timp real in functie de nivelul particulelor PM25 din aer indicand o anumita culoare in corespondenta cu acesta075μm calitatea aerului este buna76150μm calitatea aerului este moderata150 μm calitatea…

Pret Purificator de aer MeacoClean CA-HEPA 76x5 Wi-Fi Ionizare Filtru HEPA și Carbon Activ Timer

Cauti Purificator de aer MeacoClean CA-HEPA 76x5 Wi-Fi Ionizare Filtru HEPA și Carbon Activ Timer la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer MEACO

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆