Purificator de aer LifaAir LA502C Filtru Hepa H12 Filtru Carbon Activ Debit aer 450 mc/ora Pentru 54mp

Vezi detalii promotie

Noul purificator LifaAir LA502C aduce o purificare a aerului inteligenta si la un nou nivel purificarea automata garanteaza o curatare a aerului superioaraPentru masurarea nivelului compusilor organici volatili produsul este dotat cu un senzor electrochimic avansatLA502 nu numai ca masoara mai multe niveluri de poluanti dar actioneaza si ca centru de comanda al purificatorului de aerConceput pentru zonele foarte poluate datorita filtrelor de dimenziuni foarte mariacest lucru…

Pret Purificator de aer LifaAir LA502C Filtru Hepa H12 Filtru Carbon Activ Debit aer 450 mc/ora Pentru 54mp

Cauti Purificator de aer LifaAir LA502C Filtru Hepa H12 Filtru Carbon Activ Debit aer 450 mc/ora Pentru 54mp la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer LIFAair

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer LIFAair trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†