Filtru HEPA de schimb pentru purificator MeacoClean CA-HEPA 76x5

Vezi detalii promotie

Filtrul HEPA retine 95 dintre particulele de peste 03 microni Recomandare Schimbati filtrul  o data la 6 luni sau ori de cate ori considerati ca este murdar si reduce eficienta aparatuluiATENTIE Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatuluiFiltrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 612 luni sau in momentul in carefiltrul isi schimba culoarea si devine griaparatul elibereaza un miros…

Pret Filtru HEPA de schimb pentru purificator MeacoClean CA-HEPA 76x5

Cauti Filtru HEPA de schimb pentru purificator MeacoClean CA-HEPA 76x5 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer MEACO

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer MEACO trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆