Filtru 3 in 1 TRUE HEPA Carbon Activ si Pre-filtru DACRON pentru AirgoClean 200E TROTEC (1 bucata)

Vezi detalii promotie

ATENTIE Acest produs reprezinta doar unul din seturile de filtre ale purificatorului AirgoClean 200E Acest model de purificator detine 2 seturi de filtre 3in1Filtrul 3 in 1 TRUE HEPA Carbon Activ si Prefiltru Lavabil DACRON pentru purificatorul de aer TROTEC AirgoClean 200EPreFiltrul Lavabil DACRON retine particulele mari de praf scame sau par de animale prin intermediul firelor de poliester si a propietatilor nealergenice pe care acestea le detinFiltrul TRUE HEPA elimina virusi…

Pret Filtru 3 in 1 TRUE HEPA Carbon Activ si Pre-filtru DACRON pentru AirgoClean 200E TROTEC (1 bucata)

Cauti Filtru 3 in 1 TRUE HEPA Carbon Activ si Pre-filtru DACRON pentru AirgoClean 200E TROTEC (1 bucata) la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer TROTEC

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆