Filtru 3 in 1 cu TRUE HEPA si Carbon pentru purificatorul AlecoAir P14 MINIO compatibil si cu P15 KIDDO

Vezi detalii promotie

Filtru 3 in 1 pentru purificatoarele AlecoAir P14 MINIOAlecoAir P15 KIDDOAcest filtru este format din 3 straturi pentru o imbunatatire a calitatii aerului eficientaPrefiltrul Lavabil Retine particulele mari de praf scame sau par de animaleFiltrul TRUE HEPA H13Retine microparticulele de praf polen acarieni spori de mucegai bacterii si virusuri Filtrul HEPA retine particule de peste 03 microni intro proportie de peste 9997Filtrul de Carbon Activ Elimina mirosurile neplacute fumul…

Pret Filtru 3 in 1 cu TRUE HEPA si Carbon pentru purificatorul AlecoAir P14 MINIO compatibil si cu P15 KIDDO

Cauti Filtru 3 in 1 cu TRUE HEPA si Carbon pentru purificatorul AlecoAir P14 MINIO compatibil si cu P15 KIDDO la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆