Filtru 3 in 1 cu strat antibacterian pentru P15 KIDDO compatibil si cu P14 MINIO

Vezi detalii promotie

Filtrul 3 in 1 Prefiltru filtru TRUE HEPA cu Strat Antibacterian si filtru Carbon Activ pentru purificatorul AlecoAir P15 KIDDO si P15 MINIOPrefiltrul retine particulele mari de praf scame sau par de animaleFiltrul TRUE HEPAย cu Strat Antibacterian retine microparticulele de praf acarieni polen spori de mucegai bacterii si virusuri Filtrul TRUE HEPA cu Strat Antibacterian retine particule de peste 03 microni intro proportie de peste 95ย Filtrul de Carbon Activ elimina mirosurile…

Pret Filtru 3 in 1 cu strat antibacterian pentru P15 KIDDO compatibil si cu P14 MINIO

Cauti Filtru 3 in 1 cu strat antibacterian pentru P15 KIDDO compatibil si cu P14 MINIO la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer AlecoAir

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer AlecoAir trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†