Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air

Vezi detalii promotie

Filtrul 2 in 1 HEPA Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air indeplineste mai multe functii Filtrul HEPA retine 9997 din particulele cu diametrul de 03 μm microni din aer Filtrul din Carbon Activ elimina mirosurile neplacute mirosul de mancare fumul de tigara si compusii organici volatili acetona solventiATENTIE Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatuluiFiltrul HEPA trebuie schimbat…

Pret Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air

Cauti Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer SUPRA

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer SUPRA trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆