Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Air&Me Lendou

Vezi detalii promotie

Filtrul 2 in 1 HEPA Carbon Activ pentru purificatorul AirMe Lendou asigura purificarea aerului prin cele doua procese complementare  Filtrul HEPA retine pana la 9997 din particulele de peste 03 μm praf par par de animale bacterii polen PM10 si alti compusi organici volatili  Filtrul din Carbon Activ elimina mirosurile neplacute Tehnologia de filtrare OptiFilter a purificatorului Lendou permite masurarea gradului de uzura a filtrului in functie de numarul de ore de utilizare poluarea…

Pret Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Air&Me Lendou

Cauti Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Air&Me Lendou la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Purificatoare Aer Air Me Air Naturel

Pentru mai multe promotii la Purificatoare Aer Air Me Air Naturel trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Purificatoare Aer. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆