Pulverizator electric Ruris RS1800, plastic, 18 L

Vezi detalii promotie

Pulverizatorul electric Ruris RS1800 este un produs practic pentru deratizare, in gradini pentru flori si plante sau pentru curatarea spatiului verde public. Cu ajutorul acestuia poti dispersa rapid si usor solutii lichide si tratamente pentru combaterea daunatorilor. Acest model este prevazut cu un motor electric cu presiunea de 3.1l/min-80PSI (5,5 bar). Pulverizatorul dispune de un acumulator de 12V/8Ah cu autonomie de 4 ore care permite un efort de pana la 3-4 ori mai mic. Produsul este pr

Pret Pulverizator electric Ruris RS1800, plastic, 18 L

Cauti Pulverizator electric Ruris RS1800, plastic, 18 L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Pulverizoatoare Ruris

Pentru mai multe promotii la Pulverizoatoare Ruris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Pulverizoatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†