Pulbere pentru latrine si toalete fara apa curenta Bros Microbec Ultra, 4 pliculete

Pulbere pentru latrine si toalete fara apa curenta Bros Microbec Ultra
Vezi detalii promotie

Pulberea pentru latrine si toalete fara apa curenta Bros Microbec Ultra contine enzime si bacterii active biologic care eficientizeaza si accelereaza descompunerea reziduurilor organice. Pachetul contine 4 pliculete, a cate 30 g. Avantaje: o descompunere mai rapida a excrementelor elimina mirosurile neplacute actiune puternica a enzimelor active si a bacteriilor Instructiuni de utilizare: Pnetru latrine, utilizeaza un pliculet o data pe saptamana. Continutul pliculetului se toarna direct in d

Pret Pulbere pentru latrine si toalete fara apa curenta Bros Microbec Ultra, 4 pliculete

Cauti Pulbere pentru latrine si toalete fara apa curenta Bros Microbec Ultra, 4 pliculete la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti bros

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti bros trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆