Pudra deoxidanta argint Kemper, 100 g

Pudra deoxidanta argint Kemper
Vezi detalii promotie

Pudra deoxidanta argint Kemper este o substanta care curata argintul oxidat, pentru a-i reda stralucirea naturala. Pulberea este eficienta si pentru brazarea si sudarea aliajelor de lipit care contin argint. Substanta este solubila in apa. Pudra se comercializeaza in cutie din plastic, avand cantitatea de 100 g. Avantaje: curata fara efort reda stralucirea naturala a argintului usor de utilizat Instructiuni de utilizare: Dizolva 1 lingura de pulbere deoxidanta in 250 de ml apa fierbinte si sc

Pret Pudra deoxidanta argint Kemper, 100 g

Cauti Pudra deoxidanta argint Kemper, 100 g la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Materiale de decapare kemper

Pentru mai multe promotii la Materiale de decapare kemper trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Materiale de decapare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆