Arta emotionala a persuasiunii - Jason Harris

Vezi detalii promotie

Arta emotionala a persuasiunii. Cele 11 obiceiuri care vor transforma pe oricine intr-un maestru al influentei Bestseller Wall Street Journal, Los Angeles Times si Publishers Weekly Intr-o epoca a neincrederii, Arta emotionala a persuasiunii te invata sa devii un maestru al influentei, cultivandu-ti obiceiuri care intaresc caracterul si sunt esentiale pentru dezvoltarea personala, dar si pentru succesul durabil in afaceri. Nu este o carte cu ponturi si sfaturi de viata. Arta emotionala a persuasiunii ajuta la dezvoltarea obiceiurilor de care ceilalti isi doresc sa fie influentati. Cartea porneste de la o idee radicala: persuasiunea nu se bazeaza pe fapte si argumente, ci numai pe caracterul personal. Jason Harris sustine ca, in secolul XXI, persuasiunea autentica se intemeiaza m ...

Pret Arta emotionala a persuasiunii - Jason Harris

Cauti Arta emotionala a persuasiunii - Jason Harris la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte psihologie practica Libris

Pentru mai multe promotii la psihologie practica Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria psihologie practica. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†