Proiector LED Philips Ledinaire BVP154 840, 1050 lm, 10W, lumina alb neutru

Proiector LED Philips Ledinaire BVP154 840
Vezi detalii promotie

Proiectorul LED Philips Ledinaire BVP154 este un corp de iluminat eficient si robust, potrivit pentru spatii exterioare, parcari auto, zone industriale, santiere navale si iluminat ambiental. Corpul este realizat din aluminiu turnat sub presiune de culoare gri cu gradul de protectie IP65 (100% protectie contra prafului si protectie contra jeturilor de apa cu orice inclinatie) si beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta la intemperii si socuri usoare. Este prevazut cu o sursa de iluminare

Pret Proiector LED Philips Ledinaire BVP154 840, 1050 lm, 10W, lumina alb neutru

Cauti Proiector LED Philips Ledinaire BVP154 840, 1050 lm, 10W, lumina alb neutru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Proiectoare cu LED philips

Pentru mai multe promotii la Proiectoare cu LED philips trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Proiectoare cu LED. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆