Profil UW pentru gips-carton Siniat Nida Metal, 100 x 3000 x 0.6 mm

Vezi detalii promotie

Profilele UW 100, sunt prelucrate la rece si confectionate din tabla metalica zincata cu o grosime de 0.6 mm. Aceste profile sunt folosite pentru realizarea structurii metalice de sustinere a placilor de gips carton, fiind utilizate ca profile perimetrale ale structurii. Profilul UW are latimea de 100 mm, lungimea de 3 metri si are sectiunea transversala in forma de U. Baza profilului are nervuri de rigidizare. Datorita protectiei anticorozive asigurata de zincare, profilului isi mentine prop

Pret Profil UW pentru gips-carton Siniat Nida Metal, 100 x 3000 x 0.6 mm

Cauti Profil UW pentru gips-carton Siniat Nida Metal, 100 x 3000 x 0.6 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Profile UW siniat

Pentru mai multe promotii la Profile UW siniat trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Profile UW. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†