Profil CD, tabla zincata, pentru gips-carton, 60 x 3000 x 0.35 mm

Vezi detalii promotie

Profilul CD pentru gips carton este prelucrat la rece si confectionat din tabla zincata cu o grosime de 0.35 mm. Acest tip de profil se utilizeaza pentru realizarea structurii metalice de sustinere a placilor de gips carton pentru placarile de pereti, stalpi, grinzi si tavane si pentru realizarea structurii metalice pentru scafe. Profilul CD are latimea de 60 mm, lungimea de 3 m si are sectiunea transversala in forma de U. Baza profilului are cate 3 rigidizari intermediare, iar marginile latu

Pret Profil CD, tabla zincata, pentru gips-carton, 60 x 3000 x 0.35 mm

Cauti Profil CD, tabla zincata, pentru gips-carton, 60 x 3000 x 0.35 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Profile CD fierctc

Pentru mai multe promotii la Profile CD fierctc trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Profile CD. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†