Profil trecere fara diferenta de nivel SET S66, cu surub mascat, decor stejar, 0.93 m

Profil trecere fara diferenta de nivel SET S66
Vezi detalii promotie

Profilul de trecere se foloseste pentru a face trecerea intre pardoseli fara diferenta de nivel, de ex. intre parchet si gresie sau intre parchet si parchet. Acopera rosturile si asigura un aspect estetic cu o culoare de sampanie. Sistemul de prindere cu surub mascat confera un plus de eleganta. Profilul este fabricat din aliaj de aluminiu care face profilul sa fie rezistent la coroziune. Se comercializeza la dimensiuni de latime 32 mm si de lungime 0.93 m. Avantaje: rezistenta foarte buna co

Pret Profil trecere fara diferenta de nivel SET S66, cu surub mascat, decor stejar, 0.93 m

Cauti Profil trecere fara diferenta de nivel SET S66, cu surub mascat, decor stejar, 0.93 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Profil de trecere fara diferenta de nivel set

Pentru mai multe promotii la Profil de trecere fara diferenta de nivel set trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Profil de trecere fara diferenta de nivel. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆